تقوبم آموزشی

تقویم آموزشی

مؤسسه آموزش عالی ناصرخسرو در نیمسال تابستان 96-95

انتخاب واحد نیمسال اول  ( توسط خود دانشجو و بصورت اینترنتی )

16 ، 17    تیر

شروع کلاسها

19   تیر

پایان کلاسها

6  شهریور

شروع امتحانات

8   شهریور

پایان امتحانات نیمسال تابستان

12  شهریور

یادآوری ها :

1-    انتخاب واحد از طریق سیستم آموزش و بصورت اینترنتی انجام خواهد شد و انتخاب واحد حضوری امکانپذیر نیست.

2-    مسئولیت اخذ درس ، رعایت پیش نیازی و هم نیازی براساس سرفصل مصوب بعهده دانشجو خواهد بود.

3-    انتخاب واحد دانشجویان مجاز به ادامه تحصیل ، براساس مقررات و آئین نامه های آموزشی الزامی است.

4-    آن دسته از دانشجویانی که در زمان حذف و اضافه اقدام به ثبت نام نمایند مشمول اخذ حداقل واحد خواهند بود.

5-    دانشجویان محترم توجه نمایند از پرداخت شهریه بصورت نقدی و یا فیش دستی خودداری نموده و برای پرداخت از طریق لینک پرداخت الکترونیکی پروفایل خود اقدام نمایند.

معاون آموزشی