رستوران و بوفه موسسه به منظور رفاه حال دانشجویان برخی خدمات مورد نیاز را تامین کرده و می تواند به کمک دانشجویان و نظارت آنان بهتر و مرتبا ارتقا یابد . خدمات رستوران و بوفه بر عهده پیمانکار بوده و پیمانکار ملزم است مواردی مهم در رابطه با کیفیت و قیمت را رعایت نماید . قیمت ها باید در محل رستوران و بوفه نصب شده باشد و دانشجویان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قیمت ها و عدم رعایت نکات بهداشتی و کیفی موضوع را به امور دانشجوئی انتقال دهند . نمایندگان دانشجویان حق دارند در هر زمان از محل بوفه و رستوران بازدید نموده گزارش خود را برای انجام اقدامات لازم به امور دانشجوئی منعکس نمایند .
تهیه غذای گرم با یارانه به دو طریق امکان پذیر است:
- رزرو غذا از طریق اتوماسیون
- خرید ژتون بصورت حضوری که در همان روز بین ساعت 8الی 10:30 انجام می گیرد.
تهیه غذای گرم با یارانه، صرفا با خرید ژتون امکان پذیر است در غیر اینصورت دانشجویان می توانند از بوفه غذای خود را تامین نمایند.