🔸 فرایند تایید مدارک تحصیلی دانشجویان در سازمان امور دانشجویان به منظور حذف مراجعات حضوری، اینترنتی شد.

🔸 دانشجویانی که از طریق سامانه سجاد به نشانی اینترنتی portal.saorg.ir سازمان امور دانشجویان برای تایید مدارک خود جهت ترجمه اقدام کرده اند و موفق به دریافت کد صحت شده اند، نیازی به مراجعه حضوری و دریافت مهر و امضای اداره کل دانشجویان داخل را جهت ترجمه ندارند.

🔸 این افراد می توانند با اصل مدارک و کد صحت صادر شده در سامانه سجاد، نسبت به ترجمه از طریق دفاتر دارالترجمه رسمی همچنین دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه اقدام کنند.

🔸 مدارک تحصیلی که از طریق سامانه قبلی به نشانی mad.saorg.ir به تایید رسیده است، در روزهای اداری هفته مهر و امضا می شود که دانشجویان می توانند به اداره کل امور دانشجویان داخل این سازمان مراجعه کرده یا مدارک خود را به صورت پستی ارسال کنند.