✅آخرین اخبار ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد (پذیرش بهمن ۱۳۹۹)

موسسه آموزش عالی ناصرخسرو در مقطع کارشناسی ارشد رشته های حسابداری ، حسابرسی ، مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی و بازرگانی داخلی ، ارتباط تصویری و پژوهش هنر در مرحله تکمیل ظرفیت و براساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد
دفترچه انتخاب رشته پذیرش مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی (برای اولین بار) امروز سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹ منتشر شده است

🔸️منظور از سوابق تحصیلی، معدل تراز شده مقطع کارشناسی و برای افراد دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته، بر اساس تراز میانگین معدل مقطع کاردانی و کارشناسی می باشد.

🔸️پذیرش برای این مرحله صرفا برای ظرفیت باقیمانده مهر ماه ۱۳۹۹ می باشد و تمام رشته ها را شامل نمی شود.

🔸️متقاضیانی که در این مرحله اقدام به ثبت نام نمایند، در صورت پذیرفته شدن، قبولی قبلی آنان در مهرماه ۱۳۹۹، لغو خواهد شد و الزاما باید از بهمن ۱۳۹۹ در رشته محل جدید، ادامه تحصیل نمایند.

🔸️اگر فردی در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ ثبت نام نموده است و در این مرحله متقاضی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بهمن) باشد، به شرط پذیرفته شدن می تواند درخواست خود مبنی بر بازگشت وجه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ را تا ۳۰ دیماه به سازمان سنجش ارسال نماید.
🔸️رشته های مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی نیز به همراه رشته های سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، در دفترچه راهنمای سازمان سنجش درج شده است و متقاضیان لازم نیست اقدام جداگانه ای انجام دهند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۰۹۹۲۹۵۰۶۹۸۳ و ۰۹۱۹۳۵۵۹۲۷۰ تماس حاصل گردد.